Tlf. 99 20 40 40

Akut tidsbestilling samme dag:
Mandag - fredag 08:00 - 09:00

Tids- og medicinbestilling:
Mandag - fredag kl 09:00-10:00 & 10:30-12:00

Læs mere

Konsultation

Mandag - fredag 09:00 - 12:00,
Mandag og onsdag 13:00 - 16:00,
Tirsdag 13:00-14:30,
Torsdag 13:00-17:00.

Konsultation kun efter aftale.

Læs mere

Ny patient

Som ny patient har du formentlig brug for en række praktiske oplysninger. Vi har samlet en del af de vigtigste i informationer.

Læs mere

Blodprøver og Prøveaflevering

Blodprøver

Vi har mulighed for at tage blodprøver i lægehuset og behøver derfor i de fleste tilfælde ikke at sende dig videre til laboratoriet på sygehuset. Der findes dog nogle tilfælde hvor det bliver nødvendigt at tage blodprøven direkte hos sygehusets laboratorier, som findes bl.a. i Hjørring og Aalborg.
Der kan med fordel bestilles tid til blodprøvetagning på Region Nordjyllands selvbooking side (login med NemID) eller via telefon Tlf.: 97 64 11 76 hos Klinisk medicinisk afsnit, Hjørring.

I lægehuset kan der senest tages blodprøver kl.13.45 pga. afhenting af disse til sygehuset herefter.
Det er ikke muligt for dig selv at beslutte, hvilke blodprøver, der skal tages. Det kræver som altid en faglig vurdering og skal ses i et lægefagligt perspektiv.
Der skal foreligge en specifik aftale om, hvilke prøver, der skal tages, inden du møder op til blodprøvetagning.

Svar på prøver:
Husk at aftale med lægen eller sygeplejersken, hvordan du får svar på dine blodprøver, urinprøver, podninger m.m.. Der er forskellige muligheder: Telefonkonsultation, e-mail-svar, brevsvar eller svar ved konsultation hos lægen eller sygeplejersken. Det er i sidste ende dit eget ansvar, at du får svar på dine blodprøver.

Prøveaflevering

Post Danmark tømmer ikke de røde postkasser hver dag.
Derfor anbefaler vi, at prøver indleveres i klinikken inden kl. 14.00 på hverdagen eller at Region Nordjyllands vejledning skal følges: "Sådan skal du sende prøven"

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System