Tlf. 99 20 40 40

Akut tidsbestilling samme dag:
Mandag - fredag 08:00 - 09:00

Tids- og medicinbestilling:
Mandag - fredag kl 09:00-10:00 & 10:30-12:00

Læs mere

Konsultation

Mandag - fredag 09:00 - 12:00,
Mandag og onsdag 13:00 - 16:00,
Tirsdag 13:00-14:30,
Torsdag 13:00-17:00.

Konsultation kun efter aftale.

Læs mere

Ny patient

Som ny patient har du formentlig brug for en række praktiske oplysninger. Vi har samlet en del af de vigtigste i informationer.

Læs mere

Orientering til nye patienter

Kære nye patient
Velkommen til lægehuset i Gravensgade 42, Brønderslev.

Klinikken har pr. 1. januar 2021 ca 1.700 tilmeldte patienter.

Træffetider og personale
Se træffetider og personale på siden "Klinikken"

Elektronisk henvendelse
Her på siden kan du finde en række nyttige oplysninger. 
Du har mulighed for at blive tilmeldt email-konsultation og elektronisk tids- og medicinbestilling ved at henvende dig til sekretæren eller skrive en mail til klinik@99204040.dk med angivelse af fødselsdag, navn og email-adresse. Du kan også tilmelde dig selv med din NemID på www.emailkonsultation.dk.

Medicinbestilling kan også med fordel forgå med App'en "Medicinkortet".
Emailkonsultation foregår via www.emailkonsultation.dk
Flere oplysninger kan du finde på siden "Selvbetjening"

Parkering
Vi har parkeringspladser foran klinikkens hovedindgang med adgang fra Gravensgade eller du kan parkere længere fremme på Gravensgade.

Ventetid og forsinkelser
Der afsættes normalt 15 min til en almindelig konsultation og 10 min til en akut konsultation. Der er mulighed for at anmode om mere tid når tiden bestilles. I travle perioder kan forsinkelse forekomme, vi beder om forståelse for dette. Årsagen er oftest uforudsete og akutte hændelser som kræver mere tid en forventet. Der er normalt kun få dages ventetid på konsultation, men ved behov for uopsættelig lægehjælp gives en tid samme dag.

Sygesikringskort
Sygesikringen forlanger at sygesikringskortet registreres i vores kortlæser i forbindelse med konsultationen. Indlæsningen foregår ved selvbetjening på skranken i venteværelset. Husk derfor venligst kortet.

Rygning
Klinikken er røgfri og vi tilbyder rygeafvænning.

Personalets arbejdsområder
Udover almindelige lægelige opgaver prioriterer vi forebyggende opgaver meget højt, herunder kostvejledning, blodtryksmåling, rygeafvænning, vægtkontrol, udredning, behandling og løbende kontrol af diverse medicinske sygdomme herunder type II sukkersyge, hjerte-karsygdomme, lungesygdomme mfl..

Medicin
Specielt skal nævnes at udskrivning af beroligende medicin og anden vanedannende medicin normalt kun udskrives ved personligt fremmøde og jævnligt tages op til vurdering med henblik på udtrapning når der ikke længere er faglig begrundelse for fortsat forbrug.
Desuden går vi ind for brug af den videnskabeligt bedst undersøgte medicin under samtidig hensyntagen til prisen.

Undersøgelser
Vi laver en række forskellige urin- og blodanalyser herunder INR (måling af blodfortyndings niveau). Desuden tager vi EKG (elektrokardiogram) og lungefunktionsmåling.
Vi tilbyder endvidere akupunkturbehandling på naturvidenskabeligt grundlag.
Der er mulighed for samtaler om eksistentielle problemer og lettere psykiske problemstillinger.
Der udføres tillige småoperationer (godartede tumorer i hud, bylder mv), suturfjernelse, sårbehandling/sårskifte, tympanometri (trykmåling af mellemøret), udenlandsvaccinationer, øreskylning mm.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System