21.09.2021

Tid til influenzavaccination

Klik på overskriften for at se, hvordan du kan bestille vaccinationen uden lang ventetid. Influenzasæsonen er i gang. Sundhedsstyrelsen anbefaler personer med kronisk sygdom og andre, der kan blive alvorligt syge af influenza, at blive vaccineret. Hensigten med vaccinationen er at nedbringe alvorlig sygdom og død som følge af influenza. Tilbuddet om gratis influenzavaccination gælder fra den 1.10.2021. Det er gratis for gravide i 2. + 3. trimester, for pensionister og for personer med visse sygdomme (hjertesygdom, lungesygdom, under behandling af de fleste Cancersygdomme og til personer med BMI>40). Hvis du har en tid i klinikken i oktober eller november med andet formål kan du også samtidig få din vaccination og ellers efter aftale.

Her på Lægehuset Wiebke Otten har vi tider som er forbeholdt til influenza vaccination, hvor du kan reservere en aftale:

Bare ring og aftal en tid.

For at minimere den generelle smitterisiko vil vi gerne bede dig at møde først til den aftalte tid. 

Hvis du skulle mangle en influenza vaccinering, kan du kontakte os og vi finder en tid til dig.

Find flere informationer om influenza på Sundhedsstyrrelsens hjemmeside

og om vaccinen på Statens Serum Instituts hjemmeside


Ny patient

Som ny patient har du formentlig brug for en række praktiske oplysninger. Vi har samlet en del af de vigtigste i dette afsnit.  Læs mere

Adresse

Vores adresse er Gravensgade 42. Faciliteterne er godt tilgængelig for handicappede og kørestolsbruger. P-pladser og postkassen findes ved hovedindgangen.


Hjemmeblodtryk

For at få et godt resultat af hjemmeblodtryksmålingerne er det vigtigt, at du følger vejledningen, som du kan finde på nedenstående link, som også indeholder et skema til registrering af måleresultaterne.

Vejledning og skema kan udprintes her:

VEJLEDNING og SKEMA for hjemmeblodtryk